Audiomeubel met tv-lift: “TV-Foetsie”

Audiomeubel met TV-lift

Over dit project

“TV-foetsie” is een op een op maat gemaakt audiomeubel met TV-lift. Het meubel onttrekt de televisie en audioapparatuur aan het oog.  Op het moment van televisiekijken, komt de TV door de ingebouwde TV-lift omhoog.  De lift wordt op afstand bedient. In het meubel is plaatst voor een tuner, een versterker , cd-speler en meer. Ook bevat de kast diverse doorvoeren voor kabels en is er plaats voor digitale apparatuur.  TV-foetsie, gespoten in de kleur rood, is volledig afgestemd op het interieur van de klant.

Omdat televisies en apparatuur in omvang sterk  variëren is het het mooiste om een audiomeubel op maat te maken. “TV-foetsie” is gemaakt van MDF en daarna gespoten. Er zijn heel veel andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld een kast gemaakt van licht Europees eiken of  van donker Amerikaans notenhout. De platen die wij hiervoor gebruiken worden geleverd door Baars & Bloemhoff. Bekijk daar de vele houtsoorten. Ook wat betreft het verbergen van de TV zijn er meerdere mogelijkheden.

Het aantal vormen en formaten voor een audiomeubel met TV-lift is groot. Wil je meer weten over prijzen en mogelijkheden neem dan gerust contact op. Je kunt foto’s  sturen van de plaats waar je meubel moet komen, maten opgeven en iets vertellen over je smaak. We sturen je dan, na vaak nog wat overleg, vrijblijvend een of meer voorstellen.

 

Naam

"TV-Foetsie"

Ontwerp

MO&U

Materiaal

Medite (MDF), lak

Ametingen

835x2225x450 (hxbxd)

Categorie
Kasten, Meubels
Tags
audiomeubel, tv-lift, TV-meubel, tvlift