Rond Bijzettafeltje

Over dit project

LJH Design & Technology ontwierp het ronde bijzettafeltje ‘Ivo’. MO&U maakte het, van essenhout.  De afwerking met harde was versterkt de mooie donkere nerf van het hout. Bekijk de opvallende pootjes! Zij zijn op drie manieren verjongd.  Ze worden op twee manieren smaller van boven naar beneden en van buiten naar binnen. Door de drie elegante pootjes kan het tafeltje niet wippen. Trouwens het espresso kopje Taika  op het tafeltje is van Ittala.

Het vinden van een mooi bijzettafeltje is lastig. Wil je kleur? Wil je vol hout met kleur, zoals het tafeltje ‘Aukje’. Of wil je vol hout zoals  ‘Asha’.  En als je de keuze voor hout en of kleur eenmaal gemaakt hebt reist de vraag: welke kleur en welke soort hout? Vrijwel alle meubels die je op de website ziet, zijn speciaal ontworpen, passend in het interieur van onze klanten. Het tafeltje Aukje staat bijvoorbeeld in een weelderig ietwat  klassiek interieur in Amsterdam Zuid. Het gebruikte mahoniehout en de kleur van het tafelblad sluiten daarbij goed aan. Het tafeltje Asha staat in een modern interieur naast de tijdloze Rolf Benz bank “Ego” . Het rustige eikenhout en wengé sluiten mooi aan bij de stoffering van de bank. De gesloten kant van het tafeltje staat tegen de zijkant van de bank.

Wil je eens van gedachten wisselen over een bijzettafeltje of een ander meubel in je met liefde samengestelde interieur? Maak foto’s  en stuur ze naar: info@mo-u.nl. Of stel een vraag via het contactformulier.

 

Naam

Ivo

Ontwerp

LJH Design & Technology

Materiaal

Essenhout

Afmetingen

450 x 450 mm (doorsnede, hoogte)

Categorie
Meubels, Tafels
Tags
Bijzettafel, essenhout, rond