Pied de stalle “Giraffe”

Over dit project

De stand van de poten van deze pied de stalle, sokkel of voet doet denken aan de stand van de benen van een drinkende giraffe, vandaar de naam. De poten zijn vierkant en overal even dik (40 mm.). Ze zijn stevig, omdat de pied de stalle bedoeld is als sokkel voor het beeld Wishdom. Het beeld is gemaakt door Givemore Mashaya uit Zimbabwe werkend van uit de Shona beeldhouwcultuur. De schuin-lopende poten wijzen subtiel naar het mooie uit groene opaal gehouwen beeld.

Heb je een prachtig beeld dat een mooie sterke sokkel of voet verdient?  Je kunt daarbij ook aan een groter of kleiner kastje aan de muur denken waarop je het beeld plaatst. Bekijk bijvoorbeeld het kastje Benin of het handschoenkastje in onze portfolio. Zoek je een strak gespoten blok kijk dan eens bij een van onze collega’s.

Vrijwel alle meubelen in ons portfolio zijn speciaal voor onze gewaardeerde klanten ontworpen en uitgevoerd. Heb je ook interesse in een speciaal voor jouw ontworpen en gemaakte pied de stalle, sokkel of voet voor je unieke beeld stuur ons mail, dan zien we wel wat daar van komt. Je kunt bij ons trouwens ook terecht voor allerlei andere meubels,zoals tafels, nachtkastjes, bureaus en wat eigenlijk niet.

Naam

Giraffe

Ontwerp

MO&U

Materiaal

Eiken

Afwerking

Osmo top oil (natural)

Afemtingen

1050x500-200x460-160 mm (hxbxd)

Categorie
Meubels, Tafels
Tags
eikenhout, pied de stalle, sokkel, voet