Zwevend nachtkastje van notenhout op maat gemaakt| MO&U
16652
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16652,bridge-core-2.2.7,,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Zwevend nachtkastje van notenhout

  • Nachtkastje op maat
  • notenhouten lade front
  • zwevend nachtkastje
  • lade gefineerd notenhout
  • zwevend nachtkastje op maat gemaakt
  • nachtkastje op maat
  • Notenhout
Naam

"Vleugels"

Ontwerp

MO&U

Materiaal

Notenhout

Afwerking

Osmo topoil

Afmetingen

450 x 290 x 140 (b x d x h)

Categorie
Kasten, Meubels
Tags
muurkastje, nachtkastje, notenhout, zwevend
Over dit project

Een zwevend nachtkastje van notenhout op maat gemaakt. Twee kastjes samen geven je bed vleugels! Bij Olga en Michiel zweven de nachtkastjes aan weerszijden van hun bed Essential”  De kastjes onderscheiden zich van veel andere nachtkastjes. Ze zijn gemaakt van vol hout, wat vooral mooi tot uiting komt in de ladefronten. Ze zijn volledig op maat gemaakt. In iedere lade past bijvoorbeeld op verzoek van Michiel met gemak een stapel A4’tjes. De lades lopen soepel op stalen geleiders en  zijn ‘push to open’. Door de lades ligt in te drukken schuiven deze open, waarna ze verder uitgetrokken worden. Fijne details, zoals de afwerking met dunne latje aan de kopse kanten van de boven- en onderbladen, maken de kastjes uniek. Deze kastjes zijn gemaakt van Amerikaans notenhout. Bekijk ook onze kastjes in zebrano en kastjes in eikenhout.

Ben je op zoek naar een zwevend nachtkastje van notenhout op maat,  neem dan gerust eens contact op.  Met veel plezier ontwerpen we voor jou een nachtkastje dat feilloos aansluit bij je bed en slaapkamer. Het makkelijkste is als je net als Michiel destijds een paar foto’s maakt van je slaapkamer en die opstuurt.  Als je daarnaast iets over je smaak vertelt doen we je geheel vrijblijvend een aantal suggesties.  Zo is het ook bij Olga en Michiel gegaan.