Kast Pien: Kleurrijk wandmeubel met bureau op maat gemaakt | MO&U
16614
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16614,bridge-core-2.2.7,,boxed, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-22.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Kleurrijk wandmeubel met bureau: “Piens kast”

Over dit project

Piens kast is een jaren 60 kleurrijk wandmeubel met bureau op maat gemaakt. De kast met bureau zou zomaar in de traditie van ‘Goed Wonen’ kunnen passen. In de jaren ’50 en ’60 probeerde de stichting Goed Wonen, Nederland te verleiden tot ruimtelijke en lichte interieurs. Bloemetjesbehang en donker eiken moesten plaats maken voor frisse tinten en functionele meubelen. Piens kast is functioneel licht en kleurrijk. Wat opvalt is dat de deuren, lades  en bureauklep omlijst zijn, zoals voor die tijd gebruikelijk. De RAL-kleuren blauw, rood en geel zijn bijna klassiek te noemen.  Doe de klep open en er ontstaat een simpel bureau met een gecamoufleerd stopcontact. De klep sluit vanzelf door deze ligt aan te raken.

Vergelijk je Piens kast met een vintage meubel uit de jaren 50 en 60, dan is Piens kast vele malen strakker en kleurrijker en voorzien van mooier beslag. En zij is uniek, op maat gemaakt. De kast biedt zoals meubels uit de traditie van ‘Goed Wonen’ licht en ruimte.

In een nis van Piens huis stond een vurenhouten kast met laden en deurtjes. Zij zocht een kast met ruimte en met een bureau. MO&U ontwierp en maakte ‘Piens kast’.  Heb je een ‘knagend meubelprobleem’. Wij beleven veel plezier aan het vinden van oplossingen. Mail ons als je wilt. We denken graag en vrijblijvend met je mee. De mogelijkheden voor wandmeubel met bureau zijn eindeloos.

Naam

"Pien"

Ontwep

MO&U

Materiaal

MDF

Afwerking

gespoten lak

Afmetingen

2280 x 1675 x 475 mm (h x b x d)

Categorie
Kasten, Meubels
Tags
gespoten, meubel met bureau, wandmeubel