Houten eetkamerstoel: “WirWar”

Over dit project

“WirWar” is een strakke houten eetkamerstoel. De eetkamerstoel, in dit geval gemaakt van eikenhout, is voorzien van een zitting van katoenen singels. De singels lopen kriskras door elkaar. Zij vormen samen een “WirWar”. De stoel zit lekker door de katoenen singels en door de rondingen in de zitting en de rugleuning. De stoel heeft lage leuningen, zodat deze makkelijk onder en tafel is te schuiven.

Er zijn niet heel veel houten stoelen. Bekijk maar eens het lijst van honderd bekende designstoelen, daar tref je er maar een paar in aan. Het maken van een houten eetkamerstoel vraagt vakmanschap van de meubelmaker. Een stoel moet strak en sterk zijn. Om  je van ons vakmanschap te overtuigen, maakten we de “Hillhouse Chair“. Deze stoel staat, het zal je niet verbazen, in de rij van honderd bekende designstoelen. MO&U maakt niet alleen stoelen, maar ook krukken. Bekijk de gewichtige keukenkruk  “Zwaargewicht” maar eens.

Waarom zou je een stoel laten maken? Er zijn meerdere redenen. Je hebt een unieke smaak en zoekt daar een unieke stoel bij! Je wilt je set houten eetkamerstoelen stoelen uitbreiden, maar kunt geen nieuw exemplaren meer kopen. Wat de reden ook is waarom je naar eetkamerstoelen op zoek bent, neem gerust contact met ons op. Onze ideeën zijn gratis. Misschien ontwerpen we samen wel een stoel die ooit bekend wordt!

Naam

"WirWar"

Ontwerp

LJH Design & Technology

Materiaal

Eikenhout

Afwerking

Osmo hard wax

Afmetingen

853x540x537mm (hxbxd)

Zithoogte

500mm

Categorie
Meubels, Stoelen
Tags
eetkamerstoel, eikenhout, leuning