Bedombouw met speelhut en ladekast

Over dit project

Aanleiding voor het ontwerpen van deze bedombouw op maat was de vraag: Hoe maak je van groot bed een kinderbed? Je kunt er een hemel boven plaatsen. Of een simpele houten rand toevoegen. Of, zoals hier is gedaan, het bed camoufleren met een kast, een rand en een speelhut. Het bed, de kast en de speelhut zijn gemaakt voor Isabel en Max. Niet alleen zij, maar ook hun grootouders genieten enorm van het geheel. De grote lade is om verkleedkleren in op te ruimen. Vooral de speelhut geeft veel plezier. Terwijl Isabel en Max in de hut spelen verandert opa vanaf zijn telefoon de kleur van de Philips Hue licht strip die in de hut is aangebracht.

Kinderbedjes en houten speelgoed zijn vaak gemaakt van gestoomd beuken. Dat is ook voor deze bedombouw gebruikt. Het hout is volledig massief. Kinderen kunnen er op springen en dansen zonder angst dat het hout doorzakt. De kast is afgewerkt met harde was en olie. Ook dat is kindvriendelijk. Een voordeel van deze afwerking is dat de krassen eenvoudig lokaal geschuurd kunnen worden en opnieuw van was en olie worden voorzien.

Opdrachtgevers kozen deze bedombouw met speelhut uit drie voorstellen. Of het nu om een eenvoudige houten rand om een bed of een hemel boven het bed gaat of zoals hier een bedombouw op maat, je kunt voor alle veranderingen aan bedde en toevoegingen aan slaapkamers bij MO&U terecht. Wil je mee weten over mogelijkheden en prijzen neem gerust contact op.

 

Naam

Isabel & Max

Ontwep

MO&U

Materiaal

Gestoomd beuken, en berkentriplex

Afwerking

hard wax en olie, beits

Afmeting

schuilhut 1000 x 700 x 700 (h x b x d) ladekast 500 x 700 x 700 (h x b x d) rand 300 x 2300 x 20 (h x b x d)

Categorie
Kasten, Meubels
Tags
Bedombouw, beuken, slaapkamermeubel, Speelhut